Η Εταιρεία > Παρουσίαση

Τα ΚέντραΣΤΗΡΙΞΙΣ ” δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γεώργιο Χαιρόπουλο με αντικείμενο την Ψυχολογική Υποστήριξη Ενηλίκων, Οικογενειών και Παιδιών με Λογοθεραπείες, Εργοθεραπείες, Ειδική Αγωγή για Μαθησιακές Δυσκολίες κλπ.

Επίσης, δημιουργήθηκε μια νέα δομή, το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ όπου φιλοξενούνται και εκπαιδεύονται παιδιά 2-5 ετών με αναπτυξιακή ανωριμότητα κάθε μορφής (Διάχυτη Αναπτ. Διαταραχή, ΔΕΠ-Υ κλπ)

Οι ανάγκες αξιολογούνται με αξιόπιστα ερωτηματολόγια (σταθμισμένα στην Ελλάδα) από Διεπιστημονική Ομάδα (Παιδοψυχίατρο, Ψυχολόγο, Παιδοψυχολόγο, Ειδικούς Παιδαγωγούς, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Συμβούλους Οικογένειας & Γάμου, Εμψυχωτές Ομάδων κλπ. )

Τα προγράμματα επαναπροσδιορίζονται με εποπτείες έγκαιρα & άμεσα χάρη στην ευελιξία του συστήματος λειτουργίας των Κέντρων.

Όλοι οι Θεραπευτές είναι κάτοχοι αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών, είναι Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, με όποιο κριτήριο για τον καθένα νομικά απαιτείται. (πχ. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος κλπ)

Οι χώροι μας είναι ιδιόκτητοι, νεόδμητοι & ιδιαίτερα φροντισμένοι (350 τ.μ. περίπου). Οι αίθουσες είναι ευάερες, ευήλιες, αρκετά ευρύχωρες, με κλιματισμό και εξοπλισμένες με τα κατάλληλα εργαλεία για καλύτερη απόδοση στις συνεδρίες.

Διατίθεται επίσης άνετος χώρος υποδοχής & αναμονής για τους επισκέπτες ( πχ γονείς, παιδιά κλπ).

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίζουμε και να συνεργαστούμε καλύπτοντας τις όποιες ιδιαίτερες ανάγκες σας!